Üdv a(z) 41szszcs levelezőlista oldalán.

A lista címe (az ide küldött leveleket kapják meg a lista tagjai)
41szszcs (tudodmi) lev-lista (eztistudodmi) hu
Rövid leírásKategória
41. szent István Cserkesz csapat Egyéb
Bővebb leírás
Ezen cserkész csapat Szerbiában, pontosabban Vajdaságban még pontosabban Zentán tevékenykedik-tevékenykedett. Noha a helyzetünk nem a legjobb, de a jóakarat és a munkavágy magvai el vannak vetve és a szárba szökkenésre várnak. Addig is pár szó a mozgalomról aminek tagjai vagyunk:
A cserkészet vagy cserkészmozgalom (angolul: Scouting, ill. Scout Movement) egy önkéntes, politikamentes ifjúságnevelő mozgalom, amely nyitott mindenki számára származástól, nemtől, társadalmi és vagyoni helyzettől, valamint felekezettől függetlenül. Célját, alapelveit és nevelési módszereit alapítója, Lord Baden-Powell of Gilwell határozta meg 1907-ben.
A cserkészet alapvető célja, hogy támogassa a fiatalokat testi, lelki, társadalmi és szellemi képességeik teljes kifejlesztésében mind egyénként, mind felelős állampolgárként és helyi, nemzeti és nemzetközi közösségeik tagjaiként.
Üzenet a listatulajdonosnak
Figyelem! Itt kifejezetten a lista tulajdonosának lehet üzenni. Viszont fel- és leiratkozásokhoz van egy egyszerű űrlap az oldal alján, ezzel felesleges a listatulajokat zavarni.
E-mail címed: Üzeneted:
A lista létrejöttA tagok száma
2010-04-06 14:48:37 9
A lista típusaA lista archívuma
Klasszikus levelezőlista,
azaz csak a listatagok küldhetnek levelet. A listatulajdonos moderál.
A válaszlevél a listára megy.
Nem publikus
Csak megfelelő jogosultsággal belépve olvasható.
FeliratkozásLeiratkozás

E-mail címed:

E-mail címed:

Vissza