Üdv a(z) 5kerkutyasok levelezőlista oldalán.

A lista címe (az ide küldött leveleket kapják meg a lista tagjai)
5kerkutyasok (tudodmi) lev-lista (eztistudodmi) hu
Rövid leírásKategória
kutyatulajdonosok találkahelye Szabadidő, Hobbi => Állatbarát
Bővebb leírás
Szeretettel várunk a listára minden kutyatulajdonost, hogy elérjük
célunkat!

" Azt hiszem, a kutya az egyike az ember legsikeresebb háziasítási kísérletének.
A kutyák, amióta csak " házi szolgálatba " léptek, százféle módon vigyáznak ránk. Vígaszt és társaságot nyújtanak. Találkoztam jó kutyákkal és rossz kutyákkal, butákkal és inteligensekkel, de soha nem voltam kutya nélkül. Ahogyan a görögök mondják, egy ház nem otthon addíg, míg fecske nem fészkel az eresz alá, ugyanúgy azt tartom, hogy egy ház attól lesz otthon, ha van benne kutya. "

Idézet: Gerald Durrell


A lista létrehozásának célja:

elérni az V. ker. Önkormányzatnál, hogy legyen egy méltó helye a kutyatartó embereknek és főleg a társaságukban élő kutyáknak, ahol nem csak pisilni és kakilni, de futkározni is tudnak az ebek. Ezt kultúráltan csak füves területen lehet megoldani. Erre jó példa a XI. kerületben a lágymányosi lakótelep szélén a vasút alatti zöld terület, illetve a József Attila lakótelepen lévő kutyafuttató.

Erre a célra a legkézenfekvőbb a Balassi Bálint utcai játszótér ( a kis benzinkút mellett ) , ahol már nincs gyerek, és körbe is van kerítve. Mágneskártyás beléptetés lenne a legmegfelelőbb. ( Aki fizet, használhatja.) Kérjük továbbá, hogy a hontalanoknak tegyenek ki ingyenes mobil wc-t, mert alig hisszük, hogy a francia, vagy a német Törvényhozás Háza mellé oda lehet piszkítani az embereknek. Mi már bebizonyítottuk, hogy a Képviselői Irodaház mellett jelenleg kutyák által használt területen felszedjük az emberi és a kutyapiszkot.

Ez a futtató a környezetet nem csúfítja, és sok szavazatot hozna a jelenlegi Polgármesternek és pártjának.

Javaslat:

szabjanak ki ránk méltányos és fizethető ebadót, melynek fejében az Önkormányzat biztosítja a kerületben a fennt említett terület tisztántartását és folyamatos locsolását, ami feltétlenül szükséges a terület tisztántartásához. Mi vállaljuk, hogy ezek után is felszedjük a kutyáink után a piszkot.

Ennek a célnak az elérése érdekében, levelet fogunk írni Rogán Antal Polgármester Úrnak, amiben szerettel meghívjuk a levelezőlistára.

A jövőben csatlakozó kutyatulajdonosok nevében a lista létrehozója:

Turánné Román Éva Zsuzsanna a gyönyörű ír szetter Sissi gazdija

" Amennyiben a Polgármester Úr személyesen szeretne beszélni a lista létrehozójával Turánné Román Éva Zsuzsannával , szeretettel várom a Falk Miksa u. 10. szám alatt lévő kávézóban egy rövid beszélgetésre. "

p.s. Kedves kutyatulajdonosok: ez a lista nyílt, nem moderált.
Kérem ezt szem előtt tartani!
A levelezőlista címét küldjétek el kutyatulajdonos ismerőseiteknek!!!
Üzenet a listatulajdonosnak
Figyelem! Itt kifejezetten a lista tulajdonosának lehet üzenni. Viszont fel- és leiratkozásokhoz van egy egyszerű űrlap az oldal alján, ezzel felesleges a listatulajokat zavarni.
E-mail címed: Üzeneted:
A lista létrejöttA tagok száma
2007-10-22 13:49:20 9
A lista típusaA lista archívuma
Klasszikus levelezőlista,
azaz csak a listatagok küldhetnek levelet. Nincs moderálás.
A válaszlevél a listára megy.
Publikus
Olvasásához klikk ide.
FeliratkozásLeiratkozás

E-mail címed:

E-mail címed:

Vissza