Üdv a(z) Hazbank_DunaHouse levelezőlista oldalán.

A lista címe (az ide küldött leveleket kapják meg a lista tagjai)
hazbank_dunahouse (tudodmi) lev-lista (eztistudodmi) hu
Rövid leírásKategória
Duna Hosue ingatlanaok bemásoláda a HB fiókodba Számítástechnika => Software
Bővebb leírás
Ezt a elvelező listát azért hozta létre a Házbank rendszere, mert érdekel minket a véleményed a Házbank fiókodba történő Duna House IMR ingatlanok bemásolásról és ennek jelenleg is fenálló nehézségeiről.

Kövesdi Marcell vagyok a Házbank.hu Kft. ügyvezetője és röviden összefoglalom, hogy -meglátásom szerint- mit érdemes tudni a Házbank.hu rendszerébe történő Duna House-os ingatlanok betöltéséről.

Mindenek előtt Én is szeretném megjegyezni, hogy nincs együttműködés a Duna House és a Házbank között, de véleményünk szerint NEM IS KELL, hogy legyen.

Amennyiben van egy aláírt, érvényes együttműködésetek, aminek A Duna House Adatszolgáltatás 2.0 specifikációjának első pontja alapján: "A Duna House Franchise rendszer lehetőséget biztosít, hogy együttműködő partnerei napi rendszerességgel átvezessék a saját rendszerükbe az aktív IMR ingatlanok adatait."

Ezáltal nektek lehetőségetek van, hogy a saját rendszeretekbe betöltsétek az aktív IMR ingatlanok adatait. Ha történetesen Ti a Házbank rendszert használjátok "saját rendszernek" akkor oda van jogotok betölteni. Természetesen ezt rajtatok kívül más Házbank felhasználó nem láthatja.

Mi elkészítettük ezt a fejlesztést, hogy Ti ezt meg tudjátok tenni, ezzel is segítjük a Ti és az IMR rendszer hatékonyságát, amiért mi nem kérünk külön pénzt. Tehát anyagilag nem károsítunk senkit, csak elősegítjük az együttműködéseteket.

Ahhoz, hogy be tudjuk tölteni az ingatlanokat a saját Házbank rendszeredbe, szükség van a DH által megadott xml kódra.

Mi ennek két módját javasoljuk:

1.) A DH-tól megkapott kódot küldjétek el nekünk -amiről Mi írásban nyilatkozunk, hogy megfelelő körültekintéssel kezeljük- és beállítjuk nektek, hogy lássátok az ingatlanokat. Ez pont olyan mintha a programozódnak adnád meg a kódot, hisz nem igazán életszerű, hogy Te fogod leprogramozni.

2.) Kérjétek meg a DH-t, hogy igazolja a Ti együttműködéseteket és küldje el nekünk direktbe a kódot. (hiszen nekünk kell beállítani)

Bármelyiket is választjátok mi -szakjogászokkal is egyeztetve - úgy látjuk, hogy se Ti se Mi nem sértünk se etikai se bármely egyéb jogot.

Az egészhez hozzá tartozik, hogy a fejlesztés megkezdése előtt megkerestünk Ambrus Tamást a Duna House értékesítési vezetőjét, aki még válaszra sem méltatott minket, továbbá mi nem használtuk fel és sehol nem jelenítettük meg a Duna House logoját és publikus felületen még a nevét sem, így semmilyen logó vagy névhasználati jogot nem sértettünk.

A fentiek alapján azt gondolom, hogy mint Együttműködő Partnerek, jogotokban áll bemásolni és ezzel együtt megkapni a kódot az ügyviteli rendszeretekbe történő bemásoláshoz.

Ezt a levelező listát azért hoztuk létre, hogy elősegítsük az együttműködést és szeretnénk, hogy nagyobb sikerrel értékesítsétek a DH / IMR ingatlanokat.

Amennyiben a továbbiakban érdekel a többiek véleménye katttints a "feliratkozás linkre"!

Üdv,
Kövesdi Marcell
Ügyvezető
Házbank.hu Kft.
Üzenet a listatulajdonosnak
Figyelem! Itt kifejezetten a lista tulajdonosának lehet üzenni. Viszont fel- és leiratkozásokhoz van egy egyszerű űrlap az oldal alján, ezzel felesleges a listatulajokat zavarni.
E-mail címed: Üzeneted:
A lista létrejöttA tagok száma
2017-02-13 11:40:32 4
A lista típusaA lista archívuma
Klasszikus levelezőlista,
azaz csak a listatagok küldhetnek levelet. Nincs moderálás.
A válaszlevél a listára megy.
Nem publikus
Csak megfelelő jogosultsággal belépve olvasható.
FeliratkozásLeiratkozás

E-mail címed:

E-mail címed:

Vissza