Üdv a(z) Kisgazdapart levelezőlista oldalán.

A lista címe (az ide küldött leveleket kapják meg a lista tagjai)
kisgazdapart (tudodmi) lev-lista (eztistudodmi) hu
Rövid leírásKategória
A Kisgazdapárt belső hírlevele! Közösségek => Non-profit társaságok
Bővebb leírás
A kisgazdák az elmúlt évszázad két legsúlyosabb történelmi helyzetében bizonyítottak:
Trianon után a Nemzetgyűlésben 51,4 százalékkal szereztek abszolút többséget, az 1945-ös választásokon pedig 57,03 százalékos elsöprő fölénnyel élvezték a nemzet feltétlen bizalmát.

A most zászlót bontó Kisgazdapárt e két meghatározó esemény sikerpártjával vállal szellemi és lelki folyamatosságot. A százfelé szalámizott, küldött emberek által lejáratott és elemeire hullott későbbi kisgazda pártmaradványok nem élvezhették a köz bizalmát, mert tagjai - nyilvánvalóan nagyon sok jó magyar ember volt közöttük - nem tudták érvényesíteni az eredendő küldetést, elsősorban a világpolitikai nyomás, az ország kiszolgáltatottsága, gyarmati alávetettsége miatt. Ám most, a földtörvényben megmutatkozó újabb gyarmati behódolás idején láthatjuk, hogy immáron maga az Országgyűlés sem képes betölteni feladatát, pártjai vagy idegen érdeket szolgálnak, vagy tehetetlennek mutatkoznak azokkal szemben.
Vákuum van a magyar politikában, olyan égető hiány, aminek a betöltését a hagyományosan e pályára szakosodott politikusok nem tudják betölteni. Mert egy politikus számára nincs fontosabb érdek a saját boldogulásánál, ehhez használja érvként az emberek nyomorúságát, egy párt számára pedig nincs fontosabb a saját ügyénél, ehhez használja érvként a nemzet nyomorúságát. Ezért az átlagpárt akkor sem vesz tudomást más pártokról, szervezetekről, ha az alapvető nemzeti érdekünk.
Ezzel a szemlélettel szakít a most zászlót bontó Kisgazdapárt, a nemzet ügyénél számunkra nincs fontosabb!
Nem kívánunk betagozódni a hagyományos elit-hierarchiába, nem pozíciót, pénzgyarapító lehetőséget vadászunk, hanem a Vízözön előtti emberiség egyetlen európai túlélő népeként a Magyarság ügyét szolgáljuk. Ehhez várjuk társak, támogatók és új tagok jelentkezését.

Nemzetünk romlásában a sors kezén túl a Jóisten figyelmeztetését is látnunk kell: amíg nem térünk vissza honalapító Álmos, honszerző Árpád és leszármazottai gondolkodásmódjához, addig ül rajtunk a turáni átok, ám ha egyszerre értjük az ősi és az idők szavát, akkor elkezdhetjük Magyarország felvirágoztatását.

Úgy legyen!
Ámen.

http://www.akisgazdapart.com
Üzenet a listatulajdonosnak
Figyelem! Itt kifejezetten a lista tulajdonosának lehet üzenni. Viszont fel- és leiratkozásokhoz van egy egyszerű űrlap az oldal alján, ezzel felesleges a listatulajokat zavarni.
E-mail címed: Üzeneted:
A lista létrejöttA tagok száma
2013-07-15 12:45:06 63
A lista típusaA lista archívuma
Hírlevél,
vagyis az küldhet levelet, akinek a tulaj engedélyezi.
Publikus
Olvasásához klikk ide.
FeliratkozásLeiratkozás

Erre a listára csak a tulajdonos vehet fel újabb tagokat.

E-mail címed:

Vissza