Üdv a(z) bakonyihirmondo levelezőlista oldalán.

A lista címe (az ide küldött leveleket kapják meg a lista tagjai)
bakonyihirmondo (tudodmi) lev-lista (eztistudodmi) hu
Rövid leírásKategória
Objektív tájékoztatás a Bakonyon innen és túl Egyéb
Bővebb leírás
Tisztelt Olvasó!

A Bakonyi Hírmondó portál 2012 nyarán indult azzal a céllal, hogy objektíven, a kiegyensúlyozott tájékoztatás alapelveit szem előtt tartva, de nem titkoltan nemzeti, konzervatív, keresztény látószögből szemlélve az eseményeket, minél szélesebb körből merítve gyűjtse össze azokat a híreket, információkat, melyek olvasóink érdeklődésére reményeink szerint számot tarthatnak. Igyekeszünk elhozni azokat az országos, sőt külföldi történéseket is a Veszprém megyeiek, a Bakony vidékén élők részére, melyek az országos fősodratú médiából kimaradnak, marginálisan szerepelnek, vagy csak egyoldalúan kerülnek bemutatásra. Törekszünk bemutatni az események hátterét, a valós okokat és okozatokat, semmit sem rejtve véka alá, semmit sem söpörve a szőnyeg alá.

Mindazonáltal lehetőséget biztosítunk mindenkinek - pártállástól, világnézettől függetlenül, hogy megjeleníthesse véleményét honlapunkon. Annak érdekében, hogy az Önök véleménye minél markánsabban megjelenjen felületünkön, már az induláskor közzétettünk egy drótpostacímet, melyre várjuk információikat, véleményüket, javaslataikat. A bakonyihirmondo(kukac)gmail.com továbbra is folyamatosan az Önök rendelkezésére áll.
Üzenet a listatulajdonosnak
Figyelem! Itt kifejezetten a lista tulajdonosának lehet üzenni. Viszont fel- és leiratkozásokhoz van egy egyszerű űrlap az oldal alján, ezzel felesleges a listatulajokat zavarni.
E-mail címed: Üzeneted:
A lista létrejöttA tagok száma
2012-09-22 22:00:37 195
A lista típusaA lista archívuma
Hírlevél,
vagyis az küldhet levelet, akinek a tulaj engedélyezi.
Nem publikus
Csak megfelelő jogosultsággal belépve olvasható.
FeliratkozásLeiratkozás

E-mail címed:

Neved:

Lakcímed:

E-mail címed:

Vissza