Üdv a(z) bozsineni levelezőlista oldalán.

A lista címe (az ide küldött leveleket kapják meg a lista tagjai)
bozsineni (tudodmi) lev-lista (eztistudodmi) hu
Rövid leírásKategória
A Megelevenedő Tájház Alapítvány barátainak levelező listája Közösségek => Non-profit társaságok
Bővebb leírás
Jó három éve annak hogy az ócsai Megelevenedő Tájház Alapítvány megvette és szó szerint az összeomlástól mentette meg Bözsi néni házát. Akkor szerkezetileg teljesen felújították, az alaptól a tetőig. Aztán hosszú szünet következett.
Most azonban úgy döntöttünk, hogy új életet viszünk az Alapítványba. Befejezzük Bözsi néni házának felújítását, megvalósítjuk az összes többi beruházást, igazi, eleven tájházat hozunk létre ebből majd' 300 éves, szabadkéményes kis házból. A jó szándék, a hozzáértés megvan. A többi már csak pénz kérdése. Ami természetesen nincs. Sőt.
Az Alapítvány jelenleg tartozásokkal küzd. Számlánkat a bank felmondta.

Nagyon jó lehetőségeink vannak a pályázásra, ehhez azonban pályázatképessé kell tenni az alapítványt. Vagyis ki kell fizetnünk a tartozásainkat és szert kell tennünk annyi tőkére, hogy a pályázati önrészt ki tudjuk fizetni és önfenntartóvá tudjuk tenni az Alapítványt.

Ezt a levelezőlistát azért hoztam létre, hogy jó embereket keressek. Olyanokat akiknek szintén fontos az, hogy ne pusztuljon el ez a ház, ne tűnjenek el azok a kulturális és szellemi értékek, amiket Bözsi néni háza képvisel.

A levelezőlistán folyamatosan be fogok számolni a fejleményekről és mindenkit szerettel várunk Ócsán, aki szeretné megnézni Bözsi néni házát. Jövő nyáron pedig remélem, hogy már az udvaron láthatunk vendégül Benneteket egy slambucra.
Üzenet a listatulajdonosnak
Figyelem! Itt kifejezetten a lista tulajdonosának lehet üzenni. Viszont fel- és leiratkozásokhoz van egy egyszerű űrlap az oldal alján, ezzel felesleges a listatulajokat zavarni.
E-mail címed: Üzeneted:
A lista létrejöttA tagok száma
2009-09-10 16:01:49 7
A lista típusaA lista archívuma
Klasszikus levelezőlista,
azaz csak a listatagok küldhetnek levelet. Nincs moderálás.
A válaszlevél a listára megy.
Nem publikus
Csak megfelelő jogosultsággal belépve olvasható.
FeliratkozásLeiratkozás

E-mail címed:

E-mail címed:

Vissza