Üdv a(z) egeszseg-vitalitas levelezőlista oldalán.

A lista címe (az ide küldött leveleket kapják meg a lista tagjai)
egeszseg-vitalitas (tudodmi) lev-lista (eztistudodmi) hu
Rövid leírásKategória
Bármilyen fontos betegségmegelőző szerep is jutott immunrendszerünknek, a táplálékok elosztásánál nem ő áll az első helyen, így Egészségügy => Egészséges életmód
Bővebb leírás
Adatvédelmi nyilatkozat!
Magyarországon a 2008. évi XLVIII. törvény módosítása alapján nem természetes személy esetén (tehát például egyértelműen céges e-mail címre küldött reklámüzenetnél) az alábbi rendszer működik: a címre csak
akkor nem lehet levelet küldeni, ha azt a hirdetőnél előzőleg megtiltották.
Tájékoztatjuk, hogy az Ön adatai internetes piackutatásból és/vagy nyilvánosan megvásárolható, illetve elérhető marketing adatbázisban rögzített, vagy az interneten elhelyezett, bárki számára hozzáférhető, nyilvános adatbázisból származnak.
Amennyiben ez a levél nem érdekli Önt, kérjük törölje!

Ha úgy dönt, mégis szeretne a levelező lista tagja lenni, a "Feliratkozás" linken ezt megteheti.
Akkor hozzájárul ahhoz, hogy időközönként hírlevelet kapjon termékeinkről!

Hazánk az egészséges életmódot élő országok közül nem valami előkelő helyen van sajnos, azt lehet mondani, hogy ebben a témában sereghajtók vagyunk Európában. Ezzel ellentétben pontosan az egészségtelenebb életmód miatt Magyarország első helyen van a szív- és érrendszeri betegségek a cukorbetegség és a cukorbetegség tekintetében. A legtöbb embernek nincs ideje egészséges életmódot élni, pedig csak bizonyos dolgokra kell odafigyelni. Fontos, hogy gyermekeinket már az egészséges életmódra neveljük, mivel később ezeket, a szokásokat viszik magukkal.

Tudatos egészségmegőrzés, vitalitásnövelés, közérzetjavítás. Termékeinkkel elősegítjük az immunrendszer-erősítését, stresszoldást, méregtelenítést.

Termékkategóriák:
Antioxidánsok Agyműködés serkentők Öregedésgátlók Immunerősítők, Fogyókúra Méregtelenítés Szépségmegőrzés Energetizálás Lúgosítás Klimax Prosztata Vitaminok Stresszoldás Ízületek Hormon problémák.
Üzenet a listatulajdonosnak
Figyelem! Itt kifejezetten a lista tulajdonosának lehet üzenni. Viszont fel- és leiratkozásokhoz van egy egyszerű űrlap az oldal alján, ezzel felesleges a listatulajokat zavarni.
E-mail címed: Üzeneted:
A lista létrejöttA tagok száma
2009-12-14 13:02:32 98
A lista típusaA lista archívuma
Klasszikus levelezőlista,
azaz csak a listatagok küldhetnek levelet. Nincs moderálás.
A válaszlevél a listára megy.
Nem publikus
Csak megfelelő jogosultsággal belépve olvasható.
FeliratkozásLeiratkozás

E-mail címed:

E-mail címed:

Vissza