Üdv a(z) hemel levelezőlista oldalán.

A lista címe (az ide küldött leveleket kapják meg a lista tagjai)
hemel (tudodmi) lev-lista (eztistudodmi) hu
Rövid leírásKategória
Hemel a természet ereje Üzleti élet => Marketing
Bővebb leírás

100 %-ban természetes alapanyagokból!

A Hemel Cosmetics termékei olyan természetes alapanyagokból készülnek, mint a méz és méhviasz, gyógynövénykivonatok, gyógynövényekből kivont éterikus olajok (illóolajok), növényi olajok, ezeken kívül még tartalmaznak paraffinolajat, kakaóvajat, természetes vitaminokat (A, D, E, C, B komplex ,stb.). 100%-ban koncentrált, ezért mindig csak kis mennyiségben, nedves bőrre, nedves kézzel használjuk.

Nem tartalmaznak mesterséges színezékeket, aromákat, vagy tartósítószereket. Ez utóbbira nincs is szükség, mivel a méhviasz természetes tartósítószert tartalmaz, de ugyanígy a méz, a bazsalikom és az egérfarkú fű is. Éppen ezért szavatossági idejük korlátlan. Minden termék ellenőrzött, igazolt és védett. A Hemel termékek között mindenki találhat magának megfelelőt életkortól, bőrtípustól függetlenül, tetőtől talpig.

Blog: http://hemelatermeszetereje.blogspot.hu/
Facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/184652891677782/

A HEMEL CÉGRÖL

A Hemel cég 1991-ben Bécsben jött létre. Profilja természetes alapanyagú gyógykozmetikai termékek gyártása és értékesítése.

A Hemel termékek kiváló minőségű, gondosan válogatott, természetes eredetű alapanyagokból készülnek.
Főbb összetevői a méhviasz, méz, esszenciális olajok, gyógynövény kivonatok, növényi olajok és vitaminok…

A mai modern technológia révén, hőhatás alkalmazása nélkül ki tudják vonni a gyógynövények aktív hatóanyagait. Ez teszi lehetővé a gyógynövény kivonatok fokozott felhasználását a gyógyászatban is és a kozmetikai szerek gyártása során is. Az így kinyert növényi hatóanyagok bakteriológiailag sterilek, hosszú ideig éreztetik biológiai hatásukat és nagyon gyorsan felszívódnak. 500-600 % kal nagyobb a hatásfokuk, mint a teáknak vagy a tinktúráknak (alkoholos oldatoknak).

Minden kozmetikai termékünk környezetbarát és 100% koncentrátum, mesterséges adalékanyagot és tartósítószert nem tartalmaznak. A termékek bevizsgáltak, teszteltek és regisztráltak.

GARANCIA

Cégünk 100% minőségi garanciát vállal minden termékre. Amennyiben a fogyasztó bármelyik termékkel elégedetlen és a terméket visszaküldi, az adott hónapban visszakapja az árát.

Fejlett minőség-ellenőrző rendszerek és technikák ellenőrzik az egész gyártási folyamatot, a termelésen, tároláson, forgalmazáson át, amely azt eredményezi, hogy a termék mindenféle mesterséges adalékanyagtól és tartósítószertől mentes marad .

A termékek forgalomba hozatala kizárólag hálózati kereskedelemben történik, regisztrált vásárlóknak és tagoknak. Az egyedi termékelosztási rendszer kifejlesztette a legmagasabb keresetek elérését a sikeres forgalmazóknak, a fejlett IT támogatás és on-line vásárlói támogatással, a cég kiérdemelte a legmagasabb fokú vásárlói megelégedettséget.

A kelet- és dél európai piacok teljes lefedése után a cég sikeresen megalapozta jelenlétét az Európai Unió országaiban is, felajánlva egy rendkívüli lehetőséget vásárlóinak, tagjainak – gyors és megbízható szállítást a választott címre. Emellett a regisztrált termékhasználók ( tagok ) a világ 80 országában jelen vannak!
Üzenet a listatulajdonosnak
Figyelem! Itt kifejezetten a lista tulajdonosának lehet üzenni. Viszont fel- és leiratkozásokhoz van egy egyszerű űrlap az oldal alján, ezzel felesleges a listatulajokat zavarni.
E-mail címed: Üzeneted:
A lista létrejöttA tagok száma
2013-01-26 15:53:25 200
A lista típusaA lista archívuma
Klasszikus levelezőlista,
azaz csak a listatagok küldhetnek levelet. A listatulajdonos moderál.
A válaszlevél a feladónak megy.
Nem publikus
Csak megfelelő jogosultsággal belépve olvasható.
FeliratkozásLeiratkozás

E-mail címed:

E-mail címed:

Vissza