Üdv a(z) korosy_filmklub levelezőlista oldalán.

A lista címe (az ide küldött leveleket kapják meg a lista tagjai)
korosy_filmklub (tudodmi) lev-lista (eztistudodmi) hu
Rövid leírásKategória
Kőrösy Filmklub Iskola => Egyéb
Bővebb leírás
Kedves Listatag!

A lev-lista.hu oldalon van egy korosy_filmklub nevű levelezőlistám. Most a levelező lista tájékoztató levelét olvasod.

A könnyebb kapcsolattartás érdekében készítettem a levelező listát. Reményeim szerint segíteni fog a filmklub szervezési kérdéseinek megoldásában, illetve a közösen megtekintett filmek – vagy a klubbon kívül, más időpontban megtekintett filmek – értékelésében, elemzésében. Amennyiben van rá kapacitásotok, a lista helyszíne lehet hozott témák - például egy mozipremier vagy egy korábbi filmklasszikus – körül kialakuló mélyebb csevelynek is.

Röviden a levelező lista fogalmáról: ez egy olyan levelezési cím, amihez tartozik egy címlista, és az erre a címre küldött leveleket automatikusan megkapják a lista tagjai. A lista tagja jelenleg mindenki, aki a Kőrösy Filmklub működtetésére feliratkozott, diákok, tanárok egyaránt. A későbbiekben természetesen mindenki más is felkerülhet majd rá, akit a téma valamilyen szinten érdekel.

Ha tehát a listatagoknak szeretnél levelet írni, tedd úgy, ahogy egyébként levelet írnál, és a címzettnek a korosy_filmklub@lev-lista.hu címet add meg. Ha másvalaki is ír, azt te is meg fogod kapni. Figyeld meg, hogy a levél tárgya elé bekerül egy [Kőrösy Filmklub] jelzés, hogy tudd, hogy ezt a levelet innen kaptad.

Ha a levelező listával kapcsolatban kérdésed van (nem kapod meg a leveleket, nem tudsz írni ide, stb), írj egy e-mailt a studio@korosy.hu címre.
Üzenet a listatulajdonosnak
Figyelem! Itt kifejezetten a lista tulajdonosának lehet üzenni. Viszont fel- és leiratkozásokhoz van egy egyszerű űrlap az oldal alján, ezzel felesleges a listatulajokat zavarni.
E-mail címed: Üzeneted:
A lista létrejöttA tagok száma
2008-12-01 11:20:19 14
A lista típusaA lista archívuma
Klasszikus levelezőlista,
azaz csak a listatagok küldhetnek levelet. Nincs moderálás.
A válaszlevél a feladónak megy.
Nem publikus
Csak megfelelő jogosultsággal belépve olvasható.
FeliratkozásLeiratkozás

E-mail címed:

E-mail címed:

Vissza