Üdv a(z) mlmeajovo levelezőlista oldalán.

A lista címe (az ide küldött leveleket kapják meg a lista tagjai)
mlmeajovo (tudodmi) lev-lista (eztistudodmi) hu
Rövid leírásKategória
-- Nincs megadva -- Közösségek => Klubok
Bővebb leírás
"Ha öt percig panaszkodsz, akkor csupán elvesztegettél öt percet az életedből. Ha viszont, nem hagyod abba a panaszkodást, nemsokára olyan sivár anyagi körülmények között fogod találni magad, ahol az önsajnálat porában fogsz fuldokolni."


"Hogy megváltozzanak a körülményeid, neked kell először megváltoznod. Ahhoz, hogy más legyen a helyzeted, neked kell másnak lenned. Az anyagi sikert mindig meg kell, hogy előzze, a személyiséged fejlődése."


"Nyereséget kapni sokkal jobb, mint havi fizetést. A fizetésből meg lehet élni, a nyereségből, viszont egy vagyonra tehet szert az ember."


"Ha túl öregnek érzed magad arra, hogy lelkesedj valamiért, akkor valóban öreg is vagy."
Ezeket a Jim Rohn idézeteket, nem véletlenül másoltam ide. Minden szava igaz. Ahhoz megváltozzanak a körülményeid, először Neked kell megváltozni. Könnyű panaszkodni, változtatni már sokkal nehezebb. Senki nem kíváncsi, az "energia vámpírokra", sokkal szívesebben hallgatja azt, aki az álmairól , annak megvalósításáról beszél. Társuljunk, segítsük egymást, valósítsuk meg álmainkat. Ez a jövő, ez az MLM.
Üzenet a listatulajdonosnak
Figyelem! Itt kifejezetten a lista tulajdonosának lehet üzenni. Viszont fel- és leiratkozásokhoz van egy egyszerű űrlap az oldal alján, ezzel felesleges a listatulajokat zavarni.
E-mail címed: Üzeneted:
A lista létrejöttA tagok száma
2009-12-29 15:35:28 1
A lista típusaA lista archívuma
Klasszikus levelezőlista,
azaz csak a listatagok küldhetnek levelet. A listatulajdonos moderál.
A válaszlevél a feladónak megy.
Nem publikus
Csak megfelelő jogosultsággal belépve olvasható.
FeliratkozásLeiratkozás

E-mail címed:

E-mail címed:

Vissza