Belépés Nyitólap Nyilvános listák
A(z) imakor levelezőlista archívuma

Jelenleg az archívumban 252 levél van, és a levelek gyűjtése be van kapcsolva.
Levelek megjelenítési sorrendje:
2017. augusztus 15. 22:49:37 (#9756)
Feladó: Copeland napi
Tárgy: [imakör] Augusztus 19. Huba
Augusztus 19.


GLORIA


Lásd magad Jézussal együtt feltámadva

Folyamatosan emlékezzél meg Jézus Krisztusról, a Messiásról, aki feltámadott a halálból.

– 2 Timótheus 2:8[6]


Ez a kulcs ahhoz, hogy megragadjuk Isten áldásait. Amikor nehéz helyzetben vagyunk, amikor problémák és megpróbáltatások közelednek, akkor emlékezzünk meg Jézus Krisztusról, a Messiásról!

Emlékezz arra, hogy amikor Jézus feltámadt, te is feltámadtál. Amikor kijött a pokolból, és legyőzte az ellenséget, akkor te is kijöttél a pokolból, és legyőzted az ellenséget. Az Ő győzelme a te győzelmed, mert Őbenne vagy.

A nehéz helyzetekben emlékezzél erre. Amikor az ördög azt mondja neked, hogy ez alkalommal nem fogsz választ kapni, emlékezz erre. Amikor azt mondja, nincsen kiút, emlékezz Krisztusra, a Felkentre, a Győztesre, aki feltámadt a halálból, és leült az Atya jobbjára.

Ha van kép, amit a sátán minden másnál jobban gyűlöl, az a halálból feltámadó Jézus képe, aki örökre megfosztja őt a hatalmától, és nyilvánosan mutogatja a vereségét az egész mennynek és a pokolnak. Ez az a kép, amit mindig észben kell tartanod. Addig gondolkozz ezen, amíg olyan mélyen nem épül a szívedbe, hogy a sátán bármit tesz, vagy mond, nem tud megfosztani ettől.

Ekkor fognak Isten ajándékai alapot venni az életedben. Az ördög nem lesz képes a megpróbáltatásokkal és problémákkal lebeszélni az örökségedről. Emlékezz Jézus Krisztusra, aki feltámadt a halálból!

Igei olvasmány: Zsidó 12:1-13
2017. augusztus 15. 22:48:32 (#9755)
Feladó: Copeland napi
Tárgy: [imakör] Auguztus 18. Ilona
Augusztus 18.


GLORIA


Keveredj ki a körülmények rabságából

Ti az Istentől vagytok fiacskáim, és legyőztétek azokat; mert nagyobb Ő, aki bennetek van, mint az, aki e világban van.

– 1 János 4:4


„Az adott körülmények között…” „A körülményekhez képest jól vagyok.”

Ugye, te is mondtál már efféléket?

Ha valaha is kicsúszott a fentiekhez hasonló szöveg a szádon, kérlek, töröld a szótáradból. Szó sem lehet ugyanis arról, hogy te, Isten győztes gyermeke, a körülményeidtől függj. Szóba sem jöhet, hogy a problémák és körülmények kerekedjenek föléd.

Kétezer évvel ezelőtt Jézus – aki benned lakik – kifosztotta és lerombolta a sátán királyságát. Halálakor teljes joggal lépett be az átkozottak alvilági birodalmába, és mindenéből kifosztotta a sátánt. Elvette minden fegyverét. Megszerezte a halál és a pokol kulcsait. Megkötözte az „erős embert”, kifosztotta a királyságát, és a Kolossé 2,15 szerint lefegyverezte a fejedelemségeket és hatalmasságokat, nyilvánosan megszégyenítette és diadalmenetben mutatta be őket, mint foglyait.

Azután Jézus megfordult, és megosztotta veled a győzelmét. TE Istentől vagy, ezt ne felejtsd el! Győztes vagy Jézus által, mert Ő benned él. Nem kerekedhetnek többet föléd a körülmények!

Igei olvasmány: Kolossé 1:9-15
2017. augusztus 17. 13:53:29 (#9754)
Feladó: Békevár Webkikötő
Tárgy: [imakör] Fwd: Prófécia 1968.
Csatolt fájlok:
EGY 90 ÉVES NORVÉG TESTVÉRNŐ PRÓFÉCIÁJA.2.docx [letölt]
2017. augusztus 15. 22:47:37 (#9753)
Feladó: Copeland napi
Tárgy: [imakör] Augusztus 17. Játcint
Augusztus 17.


KENNETH


Adj szabad utat Istennek

És megdorgálom érettetek a kártevőt, és nem veszti el földetek gyümölcsét, és nem lesz a szőlőtök meddő a mezon, azt mondja a Seregeknek Ura. És boldognak mondanak titeket mind a nemzetek; mert kívánatos földdé lesztek ti, azt mondja a Seregeknek Ura.

– Malakiás 3:11-12


Istent élénken érdeklik az anyagi körülményeink. Meg akarja sokszorozni és védelmezni földi javainkat. De csak akkor teheti meg, ha utat engedünk neki.

Hogyan? A tizedfizetés által.

A tizedfizetéssel felhatalmazást adsz Istennek, hogy beavatkozzon az ellátásodba, hogy gazdagon megáldjon, és megvédjen az ördög pusztításától. Amikor tizedet fizetsz, lefekteted a siker és a bőség alapjait. Letétet alapítasz Istennél, amit szükség esetén igénybe vehetsz.

De ne várd meg, míg igazán nehéz helyzetbe kerülsz. Láss neki most, fejleszd a hitedet akkor, amikor jól mennek a dolgok, elmélkedj az áldásokon, amiket Isten ígért a tizedfizetőnek! Tanulj meg a szerint élni, amit az Ige mond, és amikor a sátán sarokba szorítana anyagi ügyekben, kudarcot vall. A pénzügyeidre gyakorolt befolyása addigra elenyészik, mert Isten szövetségi ígéreteire alapoztad magad, tehát a sátánnak semmi esélye ellened. Isten megdorgálja őt érted, mint kártevőt.

Ha még nem nyitottál ajtót, nem adtál szabad utat Istennek a pénzügyeidben, ne várj tovább, tedd meg ma! Így mikor nehéz helyzettel kell szembenézned, felkészült leszel, és a tizedfizetők különleges előjogai védelmeznek meg téged.

Igei olvasmány: Zsidó 7:1-9
2017. augusztus 16. 16:42:59 (#9752)
Feladó: Klára Darmosné
Tárgy: [imakör] Re: [imakör] Fwd: Képek
2017. augusztus 16. 15:35:04 (#9751)
Feladó: Békevár Webkikötő
Tárgy: [imakör] Nyugdíjszámlád