Üdv a(z) alternativ_gyogymodok levelezőlista oldalán.

A lista címe (az ide küldött leveleket kapják meg a lista tagjai)
alternativ_gyogymodok (tudodmi) lev-lista (eztistudodmi) hu
Rövid leírásKategória
Alternatív megoldások betegség esetén Egészségügy => Természetgyógyászat
Bővebb leírás
Jelen lista célja, hogy ötleteket, gyógymódokat javasoljon konkrét betegekkel, betegségekkel kapcsolatosan olyan helyzetekben, ahol magunktól nem találunk megoldást. A tagok véleményükkel, javaslataikkal egymást segítve szélesíthetik tudásuk tárházát. Mind lelki, mind anyagi (testi, fizikai) megközelítés helyénvaló, sőt e kettő együtt kívánatos.
A listatagok feliratkozásukkal elfogadják, hogy a hozzászólások tartalma NINCS moderálva, ezért az ott leírtakat mindenki csak a SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE ALKALMAZHATJA! A levelező lista indítója semmilyen nemű - legyen az erkölcsi, anyagi vagy bármilyen más jellegű - felelősséget nem vállal a hozzászólások tartalmáért, az ott leírtak alkalmazásáért, felhasználásáért.
Amennyiben a levelező listán egy tag nem megfelelően viselkedik - rosszindulatú, rágalmaz, politizál stb. - a Moderátorok szubjektív megitélésük alapján törlik a listából.
Üzenet a listatulajdonosnak
Figyelem! Itt kifejezetten a lista tulajdonosának lehet üzenni. Viszont fel- és leiratkozásokhoz van egy egyszerű űrlap az oldal alján, ezzel felesleges a listatulajokat zavarni.
E-mail címed: Üzeneted:
A lista létrejöttA tagok száma
2007-07-22 23:52:57 26
A lista típusaA lista archívuma
Klasszikus levelezőlista,
azaz csak a listatagok küldhetnek levelet. Nincs moderálás.
A válaszlevél a listára megy.
Nem publikus
Csak megfelelő jogosultsággal belépve olvasható.
FeliratkozásLeiratkozás

E-mail címed:

E-mail címed:

Vissza