Üdv a(z) szakraliskortanc levelezőlista oldalán.

A lista címe (az ide küldött leveleket kapják meg a lista tagjai)
szakraliskortanc (tudodmi) lev-lista (eztistudodmi) hu
Rövid leírásKategória
Szakrális körtánc-örömtánc foglalkozások Egészségügy => Természetgyógyászat
Bővebb leírás
Tisztelt Érdeklödö!
Ezzel a Szakrális Körtáncról Hírlevéllel az a célunk, hogy Ön információkat és értesítéseket kapjon a Reform Régió Egészségnevelő, Oktatási,Kulturális és Sporttánc Közhasznú Egyesület (elnöke:Farkasné Erzsébet) által rendezett mentálhigiénés célokat megcélzó Szakrális Körtánc rendezvényekről.
Erre a listára címe úgy került fel, hogy valamilyen rendezvényen személyes kapcsolatba került velünk és Ön szíves érdeklődését kimutatta körtánc programjaink iránt és elérhetőségét személyesen adta meg.
A listáról bármikor ÖNÁLLÓAN leiratkozhat a Hírlevél LEGALJÁN LÉVŐ LEIRATKOZÓ LINK HASZNÁLATÁVAL, vagy ha kérését a kapott Hírlevélre kattintva megírja a lista tulajdonosának.
A BIZALMA ÉRTÉK A SZÁMUNKRA, EZÉRT A CÍMEKET TITKOSAN KEZELJK!

SZAKRÁLIS KÖRTÁNC egy olyan táncterápiás módszer, ahol
NEM FELTÉTEL A TÁNCTUDÁS, ezért a szakrális körtáncolás bátran művelhető minden korosztály számára. Ezen a táncterápiás jellegű foglalkozáson, ahol a tánc által egy fajta meditációs formát hozunk létre még a mozgásukban némileg akadályozottak is részt tudnak venni.
Szeretettel ajánljuk fiataloknak, Idősebbeknek, ülő foglakozásúaknak, háztartásbelieknek, kismamáknak, nagypapáknak, nagymamáknak, egyedül állóknak kifejezetten ajánlott!

A Körtáncok TESTRE GYAKOROLT élettani hatásai: Tudatosítja és feloldja a testi feszültségeket. Életenergiával, erővel tölt fel. Összehangolja a két agyféltekét. Javítja a mozgáskoordinációt. Segíti a testi elfogadást és az öngyógyító folyamatok beindulását. Különösen eredményes hatása van a mozgásszegény életmód miatt kialakult váll,-hát,-derék,-térd,-boka fájdalmak megszűntetését célzó terápiájának. Növeli az állóképességet.

A Körtáncok LÉLEKRE GYAKOROLT élettani hatásai: Segít feloldani a napi feszültségeket, a stresszt. Megkönnyíti a különböző érzelmek átélését. Örömöt, felszabadulást, kiegyensúlyozottságot ad. Ezért szorongásos, depressziós, labilis lelkiállapotok kiváló rehabilitációs terápiája. Segít átélni a közösség erejét, támogatását.Forrás: www.farkasandi.hu

Foglalkozások két helyszínen zajlanak
1.) Helyszín:Docler Team Irodaház 1038 Hegedűs Gyula u.49-51. Megközelíthető: metró Lehel téri megállójánál a Victor Hugó utca és a Hegedűs Gyula u. sarkán
Találkozunk Minden csütörtökön 17.30-19h.-ig
Foglalkozásokat Vezeti:
Farkasné Erzsébet 30/99-64-166
OKJ oklevéllel rendelkező táncoktató, és Rekreációs szenior tréner, és táncterapeuta
Honlap www.szakraliskortanc.gportal.hu
www.kineziologia1.hu
Email: farkasn.erzsi@gmail.com
erzsi.zumba@gmail.com
Üzenet a listatulajdonosnak
Figyelem! Itt kifejezetten a lista tulajdonosának lehet üzenni. Viszont fel- és leiratkozásokhoz van egy egyszerű űrlap az oldal alján, ezzel felesleges a listatulajokat zavarni.
E-mail címed: Üzeneted:
A lista létrejöttA tagok száma
2010-05-01 22:36:24 169
A lista típusaA lista archívuma
Hírlevél,
vagyis az küldhet levelet, akinek a tulaj engedélyezi.
Publikus
Olvasásához klikk ide.
FeliratkozásLeiratkozás

E-mail címed:

Neved:

Lakcímed:

E-mail címed:

Vissza